Az RTL Klub összehozza a régen látott családtagokat

2015. május 16. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-nál valakit rászabadítottak a saját gyártású műsorokért felelős részlegre és mondták neki, hogy a pénz, na, az nem számít, mert a héten egymás után jelentik be az őszre tervezett, vadonatúj műsorokat.

 Az eddig ismertek, csak hogy ismét rendbe szedjük a bejelentett vagy tervezettnek vélt műsorokat: Hungary's Got Talent, Vigyél el!, Pimaszúr ottalszik, egyelőre cím nélküli, heti saját gyártású sorozat, A konyhafőnök, 1 perc és nyersz! + folytatódni fog, vagyis miért ne folytatódna a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest is, illetve az RTLII-re jönnek majd futballmérkőzések az Bajnokok Európa Ligából. A kisebb vagy késő este adott saját gyártásokról most nem írnék, de vélhetően a magazin- és a beszélgetős műsorok is folytatódni fognak. A Celeb vagyok, ments ki innen! és a Való Világ pedig kérdőjelesek, de a nézettségüket látva, nem lenne meglepő a folytatás sem.

keresemacsaladom.png

 Az RTL Klub-nál viszont úgy gondolták, hogy ez sem elég és kiadtak egy jelentkezésre felhívó ajánlót a Keresem a családom! című, vélhetően dokureality-hez, ami ha napi lesz, akkor szerintem az RTL új, délutánra szánt csodafegyvere lesz, ha pedig heti tartalomnak szeretnék, akkor a főműsoridőben kevesebb külföldi sorozat lesz. Ez persze nem jó hír, kivéve akkor, ha az RTLII ezáltal sorozatpremierekkel lesz megtámogatva.

 A Keresem a családom! műsorvezetője Lilu lesz, azaz Istenes Bence mellett még egy RTL-es kap saját műsort, ami azzal is járhat, hogy egyrészt nem ők lesznek a Hungary's Got Talent házigazdái, illetve a Való Világ se mostanában fog képrenyőre kerülni. Az új műsorba olyan emberek jelentkezését várják, akik valamiért elvesztették a kapcsolatot valamelyik családtagjukkal, sehogyan sem találják és szeretnék felvenni vele a kapcsolatot. Ez a fajta családi dráma (a keresés utáni egymásra találás) elég erős érzelmeket tud generálni, ami szerintem napiban sok lenne és hamar unalmassá válhat. Az RTL Klub-tól viszont nem ez az első újító műsorötlet a héten és őszintén megmondom, nem lennék a TV2 vezetői helyében, ha ezek mind sikeresek lesznek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.05.18. 00:10:47

"jönnek majd futballmérkőzések a Bajnokok Ligájából"

Az RTL2-re csak az Európa Liga fog jönni. A második számú kupasorozat. Csütörtökönként vannak a meccsek.

Jasinka Ádám 2015.05.18. 05:50:33

@Ördög Zoltán: Köszi, javítottam, nem is tudom, miért kevertem össze a kettőt.

Éva Mária Lelkes 2015.06.04. 17:17:29

szeretnem megtalalni a Lengyelorszagban elo csaladom JAVORSZKY csalad koszonom

Jasinka Ádám 2015.06.04. 17:19:33

@Éva Mária Lelkes: A videóban is szereplő címen érdemesebb lenne próbálkozni, nem hiszem, hogy innen meghallanák az RTL-nél.
süti beállítások módosítása