Felborul az RTL Klub főműsorideje

2015. április 01. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-on április tizenharmadikán kezd a tavalyi év szerintem legjobb új műsorának, A konyhafőnöknek a második évada. Az új etapra jó pár újdonságot tartogatnak a készítők, néhányat ide kattintva el is olvashattok. A konyhafőnök első évadából meglepetésre nem valamelyik versenyző, hanem az egyik zsűritag, a gasztroblogger Fördős Zé tudott a legtöbbet profitálni. Az RTL Klub küldte őt Dél-Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen új évadával, illetve a konyhába is, mivel a Havas Dórával régóta készített blogjukból tévés műsort is csináltattak, ami lássuk be, nem rossz karrier.

akonyhafonokrtl.jpg

 A konyhafőnök második évadával azonban felborul az RTL Klub főműsoridős kínálata és ahogy jönnek a főzőtudásukat megmutatni vágyó emberek sajnos úgy köszön el a tévézőktől Dr. Tóth, akinek műsora az utóbbi időben kimondottan alacsony nézettséget hozott és nem tudta felvenni a versenyt a TV2 délutáni telenovelláival. Az RTL-nél megbontják a remekül működő Híradó-Fókusz párost is és ismét a hírműsor elé kerül a magyar kereskedelmi tévézés talán legrégebbi magazinműsora. Ez a lépés viszont már a múltkor sem jött be, ugyanis a Fókusz kiváló utánfutó, de önmagában nem tud olyan tényező lenni, ami elég vonzó lenne a műsorsávok megnyeréséhez.

 A Fókusz délutánra kerülésével így újra a Híradó mögött lesz A konyhafőnök, ami ismét a Tényekkel és a Jóban rosszban című sorozattal kell, hogy felvegye a kesztyűt. Az utána következő Éjjel-nappal Budapest megint nagyon hosszú lesz és 20:15-től 21:30-ig fog tartani, ami azt is eredményezi, hogy a Barátok közt aktuális epizódjainak tíz óra körül lesz vége. Ez pedig ugyan tavaly bejött a tévéadónak, de rizikós lépés. Az esti sorozatsáv pedig költözik és a napi szappanopera után, késő este lesznek képernyőn. Ami talán a legérdekesebb az új műsorrendben az az, hogy így a későbbre tolt Éden Hotel ismét megkapja ellenfeléül az RTL Klub két legnézettebb saját gyártású műsorát. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

15:25: A vihar
16:20: A szerelem foglyai
17:25: Fókusz
18:00: Híradó
18:55: A konyhafőnök
20:15: Éjjel-nappal Budapest
21:30: Barátok közt
22:05: Dr. Csont / Castle / Szulejmán / CSI: Miami helyszínelők / Showder Klub

A kép forrása: RTL Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása