Áprilisban debütál a fiatalokról szóló új, magyar sorozat

2015. március 31. - Jasinka Ádám

 A köztévé belehúzott a sorozatgyártásba és bár a Végzős kezdőkből nem lett semmi, pontosabban fogalmazva, nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz semmi, más előre beharangozott, pályázaton nyertes produkciókból tényleg sorozat készült. A Kossuthkifli után tehát nem lesz hiány az új, magyar sorozatokból, ugyanis vélhetően vagy nyáron vagy ősszel érkezik a Ketten Párizs ellen című három részes minisorozat, amit Vaszary Gábor azonos című regénye alapján készített Papp Gábor Zsigmond, de előtte jön egy hat részes, fiatalokról szóló történet, amit a Couch Surf rendezője Dyga Zsombor készített.

egynyarikalandszereplok.jpg

 Az Egynyári kaland vígjátéksorozat lesz, amiben hat frissen érettségizett fiatal - három lány és három fiú - balatoni kalandjait követhetjük figyelemmel. A történetet Kovács M. András írta, aki legutóbb például a Hacktion Újratöltve című sorozaton dolgozott és egészen jó epizódokat írt. A főszereplőket Dobos Evelin, Schmidt Sára, Döbrösi Laura, Vecsei Miklós, Rubóczki Márkó és Héricz Patrik alakítják, de az ajánlóban szerepel Kerekes Vica is. Az Egynyári kalandra pedig nem is kell olyan sokat várnunk, ugyanis a Kossuthkifli után ez lesz a Duna TV vasárnap esti, saját gyártású sorozata. A premier április huszonhatodikán lesz, az ajánlót pedig a tovább mögött találjátok. Jó lesz?

Szeretnél belecsöppenni hat igazán jó fej, szerelemre és kalandra vágyó fiatal balatoni kalandjaiba? Tarts velünk és kövesd vígjátéksorozatunk hat izgalmas epizódját! Április 26-tól EGYNYÁRI KALAND - a Dunán!

Posted by Egynyári kaland sorozat on 2015. március 31.

A kép forrása: Egynyári kaland sorozat Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása