Vadonatúj sorozatok érkeznek a TV2-csatornákra

2015. március 23. - Jasinka Ádám

 A TV2-től azt már megszokhattuk, hogy mostanában a főadón inkább a saját gyártások kerülnek a főszerepbe, míg a premier sorozatok vagy évadok zöme a kábelcsatornáik műsorrendjeit színesíti. A TV2-csoport az utóbbi időben olyan sorozatokat mutatott be kábelen mint a Continuum vagy Az uralkodónő, de szintén nem országos tévéadón debütált A bura alatt második vagy éppen a Haláli testcsere hatodik évada. A tavaszi frissítés kapcsán azonban egy újabb sorozat a főadó műsorrendjébe is befért, de az igazán nagy durranást a PRO4-re tartogatták.

bukottangyalok.JPG

 A négy TV2-s adó műsorrendje valamennyire frissülni fog áprilisban, ám ezek nem lesznek komolyabb változások két sorozatpremiert leszámítva. Az egyik a TV2-n lesz, de nem a leghálásabb idősávban, ugyanis csak késő este fog képernyőre kerülni az NBC egy évadot megélt orvosos drámája, a Do No Harm. A Belső ellenfél címet kapó sorozat premierje április kilencedikén lesz az NCIS felvezetésével. A másik újdonság ellenben szerintem sokkal lényegesebb, főleg hogy egy olyan sorozatról van szó, amiből készül a második évad.

 A PRO4 ezzel a sorozattal tovább fogja erősíteni a sci-fi irányultságú kínálatát, ami mindenképpen egy jó irány lehet, ha sikerül megszólítaniuk egy olyan közönséget, amit eddig egyik tévéadó felhozatala sem elégített ki. A TV2-csoport férfiakra szabott kábeladójának új sorozat A Légió című film alapján készült Dominion lesz. A Magyarországon Bukott angyalok címmel képernyőre kerülő nyolc részes első évad története az angyalok és az emberiség háborúja utáni időkben zajlik, huszonöt évvel a film eseményei után. A premier április kilencedikén lesz a PRO4-en.

A kép forrása: PRO4 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása