Castle és íjászkodás az RTL Klub új műsorrendjében

2013. december 15. - Jasinka Ádám

 A csatorna a Tények remek nézettsége miatt meghosszabbította a saját híradóját, aminek az lett az eredménye, hogy minden utána levő műsor negyed órával később kezdődik. Azt hinné az ember, hogy este tízkor, tizenegykor nem nagyon ülnek képernyő elé a munkába és iskolába járók. Frászt, az RTL Klub-os saját gyártások növelni tudták a nézőszámukat, amiből az import sorozatok is profitálni tudtak.

 A népszerű sorozatokat azonban nem lehet mindig képernyőn tartani, mert egyrészt megunhatják őket a nézők, másrészt a magyar vetítés beérheti a külföldit, szinkront pedig ilyen gyorsan nem tudnak készíteni. Az RTL Klub új műsorrendjében, vagyis a tervezetben nem lesz újonc, amerikai széria, ami azért meglepő.

 A szokásos párosokat is sutba dobja a csatorna, és nem kerül képernyőre se A Grace klinika, se a Totál szívás új szezonja. Azonban sok, az RTLII-n bemutatott sorozatot tűz műsorára az országos adó, ami picit TV2-s megoldásnak tűnik.

 A nem hivatalos tervezetből az nem derül ki, hogy például a Castle-ből a Magyarországon még nem vetített negyedik évadot fogja-e adni a csatorna, de valószínűleg nem ismétlést fognak vetíteni a főműsoridőben. A másik ilyen sorozat A főnök, ami az előkelő hajnali műsorsávot kapta, hogy vélhetőleg a hatodik szezonját is megmutassa a magyar nézőknek. A TV2 Sztárban sztárja miatt tudjuk, hogy az RTL Klub nem csinálja meg tavasszal a Your Face Sounds Familiar-t, hanem helyette a Csillag születikből készítenek újabb etapot, de a show egyelőre nem kapott premierdátumot. Az RTL Klub-os premierek közül a Glades nagyon jó hír, mivel ez a sorozat élvezetes annyira, hogy országos adón vetítsék. Az érdekesség pedig nem maradhat el, hiszen három olyan széria is lesz a csatornán, amiben fő szereplőt szinkronizál Czvetkó Sándor.

 A képre kattintva elérhető a nagyobb változat.

MR_RTL.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása