Hírek

2013. november 03. - Jasinka Ádám
  • A The CW a 24 egyik írójával, Matt Michnovetz-cel készíttett FBI-os drámát, amiben egy fiatal, jóképű ügynök fog a bostoni ír maffia után nyomozni. A csatorna úgy kérte be az első rész forgatókönyvét, hogy ha tetszik nekik, akkor nem pilotberendelést, hanem sorozatberendelést fog kapni.
  • Amazon-pilotok: Bosch: A sorozat Michael Connelly könyvsorozata alapján készül, aminek a főszereplője Harry Bosch. A történet középpontjában egy gyilkossági nyomozó áll, akinek fényt kell derítenie egy tizenhárom éves fiú megölésének ügyére. A főszerepet Titus Wellier kapta, de játszik a pilotban Annie Wersching is. The After: Az X-akták és a Millenium alkotójának sorozata, ami nyolc idegenről szól, akiket valami rejtélyes erő tart össze, azért, hogy segítsenek egymásnak túlélni az erőszakos világban. Sharon Lawrence, Jamie Kennedy, Aldis Hodge, Andrew Howard, Arielle Kebbel, Jaina Lee Ortiz, Adrian Pasdar és Louis Monot játszik a pilotban.
  • Az MTV Hungary nevet vált és sima MTV lesz belőle, azonban változatlan műsorrenddel és magyarul lesz elérhető a csatorna.
  • Interjú: Liptai Claudia, Petrik Andrea
  • Szerep: Carrie Fisher (Legit), Vinnie Jones (Galavant), Amaury Nolasco (Gang Related), Jesse Eisenberg, Jane Krakowski, John Benjamin Hickey (Modern Family)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása