Hírek

2013. szeptember 10. - Jasinka Ádám
  • Akit érdekel, hogy milyen lett volna a Backstorm, a CBS által be nem rendelt nyomozós sorozat Rainn Wilson főszereplésével az ezen a linken nézheti meg az előzetest. Mondjuk ennyi alapján nem tűnik nagy eresztésnek, pedig a leírás alapján sokkal komorabb hangulatot képzeltem el.
  • Az Éjjel-nappal Budapest két epizódja és tizenkilenc előzetese miatt 14,3 millió forintra büntették az RTL Klub-ot. A médiahatóság a vizsgált részekre 6-6 milliós, míg az ajánlókra több, mint 2 millió forintos bírságot szabott ki. Az NMHH a döntést azzal indokolta, hogy "az adások károsan befolyásolhatták a kiskorúak személyiségfejlődését. Több jelenet azért volt különösen problematikus, mert szereplőik maguk is kiskorúak voltak".
  • Katherine Heigl CIA-s drámával tér vissza a képernyőre, ugyanis az NBC berendelte - az egyelőre cím nélküli - Alexi Hawley sorozatot. Azt mondják olyasmi lesz a történet és a hangulat, mintha kereszteznénk a Botrányt Az elnök embereivel.
  • Augusztus végére a magyar háztartások közel három százalékában van analóg tévéadás, ami ötöde az egy évvel korábbi értéknek - írja a DTV News. Ez a digitális átállásnak is köszönhető, aminek során július 31-én az ország nagy részében lekapcsolták a földfelszíni műsorszórást. Érdekesség az is, hogy a teljes népesség augusztusban átlagosan 4 óra 26 percet fordított televízió nézésre egy nap.
  • Az NFL döntőjének a félidejében Bruno Mars fog fellépni.
  • Interjú: Pikali Gerda, Hajdu Steve, Szebeni István, Lyn Paolo (a Scandal jelmeztervezője)
  • Szerep: Greg Germann (HR), Ravi Patel (Super Fun Night), Danny Huston (American Horror Story), Matt Davis (CSI), Simon Merrells (Tomorrow People), Paul Adelstein (Scandal), D.B. Sweeney (Betrayal), Harry Treadaway (Penny Dreadful)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása