VideóVízió 1. - Így ropják a brit celebek

2013. szeptember 05. - Jasinka Ádám

 A hazai képernyőkön is sikeres sztár-táncos formátum nem csak Amerikában, de a show eredetijét adó országban, az Egyesült Királyságban is népszerű. A Strictly Come Dancing a tizenegyedik évadát kezdi a szokásos felhozatallal, ugyanis megint parkettre lépnek szappanopera-színészek, énekesek, műsorvezetők és sportolók. A névsort végigolvasva nem sok ismerős névvel találkoztam, ami egyrészt betudható annak, hogy nem vagyok jártas a brit médiában, másrészt pedig azt is mutatja, a világszerte ismert nevek vagy nem vállalják a szereplést, vagy pedig már elhasználta a műsor őket. Mindenesetre a nézők szórakozása érdekében látványos ruhák és furcsa celebek bőven lesznek az évadban. Az ajánlót a tovább mögött találjátok.

SCD.jpg

 Hírességek: Abbey Clancy, Ashley Taylor Dawson, Ben Cohen, Dave Meyers, Deborah Meaden, Fiona Fullerton, Julien Macdonald, Mark Benton, Natalie Gumede, Patrick Robinson, Rachel Riley, Sophie Ellis-Bextor, Susanna Reid, Tony Jacklin, Vanessa Feltz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása