Hírek

2013. augusztus 29. - Jasinka Ádám
  • A Luther kaszája után felmerült az az ötlet, hogy egy mozifilm lenne a történet lezárása, de konkrétumot nem mondtak. Azonban a készítő Neil Cross azt nyilatkozta, hogy ő már elkészítette a film script-jét, ami a sorozat előzményét dolgozná fel.
  • Az FX berendelte a fekete humorú dráma sorozat, a Hoke első részét. A Charles Willeford regénysorozatán alapuló széria egy középkorú, valószínűleg őrült gyilkossági nyomozóról szól. A helyszín az 1985-ös év Miami-ja. A főszereplő Paul Giamatti.
  • A CSI: A helyszínelők szereplője, George Eads nem fog szerepelni a tizennegyedik évad pár részében, mivel összeszólalkozott az egyik - terhes - írónővel a saját történetszála miatt. Azonban nem ez az első eset, hogy a sorozat egyik szereplőjét kényszerszünetre küldték, ugyanis Jorja Fox korábban a fizetéséről szóló tárgyalások miatt döntött úgy, hogy skandalumból, de nem megy el a forgatásra.
  • A SuperTV2 új, saját gyártású műsora, a Pimasz úr ott alszik remek nézettséget hozott. A műsor több mint 435 ezres nézettséget hozott, a célközönségben pedig 6.6%-os közönségarányt ért el. A csatorna a reality alatt a negyedik legnézettebb adó volt, maga mögé utasítva olyan kábelcsatornákat, mint a Cool TV vagy az RTLII.
  • A FOX megvette a Save Me alkotójának, John Scott Shepherd sorozattervét, amit úgy definiálnak, hogy A tetovált lány és A sebezhetetlen című filmek keresztezése. A Broken Girl egy érzelmileg zavart nőről, Trish Derring-ről szól, aki elvesztette azt a férfit, aki a boldogságot jelentette számára. Gondolom lesz benne egy kis bosszú, vagy valami összeesküvés, ha már szóba hozták a svéd filmet.
  • A CBS ismertette a The Amazing Race huszonharmadik évadának játékosait. A neveket, leírásokat és a képeket ezen a linken találjátok.
  • Szerep: Mark Sailing (Glee), Amber Riley (Glee), Justin Bruening (Ravenswood), Sarah Jane Morris (Criminal Minds), Zeljko Ivanek (Revolution), Daryl Hannah (Hawaii Five-0), Michael Phelps (Suits), Mekhi Phifer (House of Lies), John Noble (The Good Wife), Michiel Huisman (Game of Thrones), Lisa Kudrow (Scandal), Leslie Jordan (American Horror Story: Coven), David Morissey (Line of Sight), Siena Goines (Lorne Michaels címnélküli pilotja), Fares Fares (Tyrant)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása