Hírek

2013. július 04. - Jasinka Ádám
  • Michael Palin is szerepelni fog a BBC-s The Wipers Time-ban, ami az első világháború idején játszódik. A történet alapját igaz események szolgáltatják, miszerint a Belgiumban állomásozó katonák saját maguk készítettek és adtak ki szatírikus újságot 1916-ban, miután az egyikük felfedezett egy lerombolt nyomdát.
  • A TNT berendelte a Falling Skies, itthon Éghasadás címmel futó sorozat negyedik évadát.
  • USA-nézettség hétfő: Az ismétlésekkel nem foglalkozunk. A The Bachelorette (6,34M, 18-49: 1.8) a teljes lakosságban egész jól ment, de így is közepesen hoz. Az American Ninja Warrior (5,04M, 18-49: 1.7) nem ért el annyira jó nézettséget, de a műsorsávjában a második legnézettebb tudott lenni. A The Goodwin Games (1,49M, 18-49: 0.6) nézettsége alacsony, de a nem meglepő, főleg, hogy ismétlések között van. Az Under The Dome (11,81M, 18-49: 2.9) nézettsége ugyan csökkent az első részhez képest, de még így is remek, a főmúsoridőt legnézettebb műsora lett mind a két korosztályban. A Mistresses (3,62M, 18-49: 1.1) a teljes lakosságban nézettebb volt, mint a premier Siberia (3,07M, 18-49: 1.1) a célközönségnél ugyanazt a demót érték el.
  • A BBC Two új tévé filmjében, a Legacy-ban sorozatokból ismerős színészek játsztanak. Az Alan Judd könyvéből készülő hidegháborús film egy fiatal kémről szól, aki megtudja a nyomasztó igazságot apja múltjáról. A főszereplőt, Charles Thoroughgood-ot Charlie Cox, egy szovjet diplomatát, Victor Koslov-ot Andrew Scott, Annát Romola Garai alakítja. De szerepel a filmben Olivia Grant, Christian McKay, Tessa Peake Jones és Simon Russel Beale is.
  • Bulvár: Összeházasodott John Barrowman és Scott Gill.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása