Hírek

2013. május 17. - Jasinka Ádám
  • ByeAlex bejutott a döntőbe a Malmöben megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon.
  • Mike Judge fekete komédia sorozatot készít az HBO-ra, aminek a középpontjában a Szilícium Völgy áll. A sorozatot a Texas királyai (King of the Hill) készítői csinálják. A formátuma egykamerás lesz, az első rész írói Mike Judge, John Altschuler és Dave Krinsky, a rendező Mike Judge. A szereplők között van T.J. Miller, Thomas Middleditch, Josh Brener, Lindsay Broad, Christopher Evan Welch, Amanda Crew, Angela Trimbur, Zach Woods és Kumail Nanjiani.
  • A hírek, miszerint az NBC leváltja Shakria-t, a The Voice új, női zsűritagját félig voltak igazak. Ugyanis a csatorna két zsűri szettel készül a műsorra. Az őszi felállás az eredeti lesz, azaz Christina Aguilera, Adam Levine, Blake Shelton és Cee Lo Green. A tavaszi szezonban viszont Shakria, Usher, Adam Levine és Blake Shelton lesz a műsor zsűritagja.
  • A USA Network berendelt három szitkomot; Denis Leary és Bob Fisher Sirens-szét, Jessica St. Clair és Lennon Parham Playing House-át, valamint Zev Borow Love is Dead-jét. Mindegyik sorozat egykamerás. A csatorna a Sirens-t és a Playing House-t a Modern Family-vel (ismétlés) párban tűzi képernyőre.
  • USA-nézettség szerda: Az American Idol (12,11M, 18-49: 3.0) a teljes lakosságban nyerte a napot, de a célközönségben csak a második lett. Az ABC-s The Middle (6,76M, 18-49: 1.9) közepes nézettséget hozott. Az Arrow (2,77M, 18-49: 0.9) nézettsége az évadzáróra növekedett, de csökkent az első részhez képest. A Family Tools (4,54M, 18-49: 1.2) nézettsége az előző részhez képest növekedett, de a csatorna így is elkaszálta. A Modern Family (10,03M, 18-49: 3.7) a teljes lakosságban kikapott a Criminal Minds-tól (10,56M, 18-49: 2.6), de a célközönségben a nap legnézettebb műsora lett. A FOX táncos műsora, a So You Think You Can Dance (7,01M, 18-49: 2.3) jobb nézettsége hozott, mint az előző részével. A szintén elkaszált How to Live with Your Parents (6,14M, 18-49: 2.0) nem ért el rossz nézettséget, de nem tudja annyira jól megtartani a felvezető műsor nézettségét. A CSI: (9,53M, 18-49: 2.0) a teljes lakosságban nézettebb volt, mint a Chicago Fire (6,90M, 18-49: 2.0), de a célközönségnél ugyanúgy hoztak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása