Showder Klub – 11x02

2013. április 16. - Jasinka Ádám

 Az új évad második része sem hozta meg a megváltást és újabb közepes részt adtak a humor nagyágyúi. Felmerült bennem a kérdés, hogy a nagy nevek közül mikor lép színpadra valaki és mikor lesz „méltó régi nagy híréhez” a magyar stand-up comedy műsor?

sk.PNG

 A második adásban Loránt Barnabás Trabarna volt a műsorvezető és igazán jó poént, ami tetszett volna nem hallottam. Pedig ő is az egyik olyan, akin néha jól tudok szórakozni és néha, mint ebben az adásban, erőltetettnek tűnik a humora.

sk2.PNG

 A második fellépő Rekop György volt, Trabarnához hasonlóan a néha tetszik, néha nem vonalon mozog és most azért sem tetszett, mert pár poén után Trabarnával közösen csináltak műsort egy közös történetből szemezgetve. Egy-két viccet tudok visszaidézni a hallottak közül, azt hiszem ez elmondja, tetszett-e.

 A harmadik fellépő Szupkay Viktor volt, aki valamelyest „járatosabb” a szakmában és voltak jó poénjai, de ő sem a kedvencem. A műsor negyedik előadója Bruti volt, akinek egyik korábbi fellépésén könnyesre nevettem magam, most pedig felemás előadást láttam tőle, de így is ő tetszett a legjobban.

Értékelés: Nem is írnék többet a Showder Klub-ról, majd akkor, ha valami tényleg jól összehozott adást látok és a kedvenceim is képernyőre kerülnek, akkor több kedvet csinálok a műsor megnézéséhez. Az első adáshoz képest nem volt rosszabb, de jobb sem, szóval a színvonal maradt a közepes kezdésnél.

5/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása