Hírek

2013. április 15. - Jasinka Ádám
  • Vastag Csaba és Mármarosi Tünde nyerték a Szombat Esti Láz negyedik évadát.
  • A Britain's Got Talent hetedik évadának első része nagyon jó nézettséggel kezdett és nem csak a The Voice-nál volt nézettebb, hanem nyerte az estét is. A brit kereskedelmi csatorna, az ITV tehetségkutatója, amiben a magyar Attraction is tovább jutott 9,36M-ós nézettséget ért el a The Voice 7,7M-ós nézettségével szemben.
  • USA-nézettség péntek: A Happy Endings (2,76M, 18-49: 0.8) nézettsége csökkent, de a műsorsávjában a második legnézettebb műsor tudott lenni. A CBS las vegas-i nyomozós sorozata, a Vegas (7,00M, 18-49: 0.8) nézettsége csökkent és kevesebb nézőt érdekel, mint az ugyanebben a sávban futó és vélhetőleg kaszált CSI: New York-i helyszínelők. A célközönségnél az országos csatornák között a nap legnézettebb műsora az ABC-s 20/20 (5,41M, 18-49: 1.5), a teljes lakosságnál a CBS-es Blue Bloods (10,25M, 18-49: 1.3) lett.
  • Az M1 új zenés show műsort indít Legenda címmel. A műsor műsorvezetői Mádai Vivien és Harsányi Levente lesznek. A kérdés, hogy a Csináljuk a fesztivált!-hoz hasonló műsort tervez-e a köztelevízió?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása