FXX az új csatorna - ajánló

2013. április 06. - Jasinka Ádám

 Az FX csatornánál úgy döntöttek, hogy indítanak egy új csatornát, ami jószerével szitkomokat, saját és jogdíjas műsorokat fog adni. Az ismert FX-s komédiák, mint a Felhőtlen Philadelphia (It's Always Sunny in Philadelphia) vagy az újak közül a Legit átkerülnek az új csatornára. Ez egyfelől jó, mivel helyet kapnak új sorozatok a főcsatornán, viszont az új adót nem biztos, hogy ugyanannyi háztartás tudja majd nézni, mint az FX-et.

 A saját gyártású műsorok közül az FXX-en folytatódik a The League és a Totally Biased with W. Kamau Bell. A más csatornán adott, de az FX-en is ismételt vígjátékok, sorozatok közül a Városfejlesztési ügyosztály (Parks and Recreation), az Így jártam anyátokkal (How I Met Yourt Mother), a Ments meg! (Rescue Me), Az ítélet: család (Arrested Development), a Sports Night és a Freaks and Geeks is az új csatornára kerülnek.

 A sorozatokhoz készült egy ajánló, amivel nagyjából belőheti a néző, hogy mennyire szól az ő ízlésének az FXX.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.04.06. 11:10:33

Fura, hogy a zseniális Archer nem kerül át, illene a képbe. gondolom megmarad csütörtökre az Anger Managementtel párba, ahogy eddig.
Az meg szintén érdekes, hogy a listából mennyire kilóg stílusilag a Rescue Me.

Jasinka Ádám 2013.04.06. 11:17:26

@Flankerr: Azt olvastam valahol, hogy az Anger Management is átkerül, mondjuk lehet, hogy csak pletyka.

A Rescue Me meglepett, azt hittem, hogy egy Comedy Central-szerű csatornát csinálnak, vigjátékokkal és night show-kal.
süti beállítások módosítása