Ezek a műsorok lesznek a USA Network-ön

2013. április 04. - Jasinka Ádám

 A nyári műsorrendet bejelentő csatornák közül láthattuk, mivel készül az ABC, mint országos csatorna és a TNT, mind az egyik vezető kábeladó. A USA Network pedig talán legismertebb sorozatainak új részeit és új műsorokat is ad a nyári műsorstruktúrában.

covert-affairs-annie-walker-piper-perabo.jpg

 Új műsorok közül egy sorozatot és egy reality-t is indítanak. A Graceland című sorozat, amit, a szintén a csatornán képernyőre kerülő White Collar készítője jegyez, egy provokatív dráma lesz, a főszerepekben a Ments meg!-ből (Rescue Me) ismert Daniel Sunjata és Aaron Tveit a Les Miserables-ből. A másik új műsor, a Big Brother producerének új reality-je, a poénokkal teli verseny, a Summer Camp.

 A hetedik évadot kezdi a Minden lében négy kanál (Burn Notice), amit a Graceland című új sorozat követ a műsorrendben. A Luxusdoki (Royal Pains) az ötödik évaddal párban tér vissza a harmadik évadát kezdő Doktor D-vel (Necessary Roughness). A Kettős ügynök (Covert Affairs) című nemzetközi kém sorozatból a negyedik évadot, Suits-ból harmadik szezont adja a csatorna.

 A csatorna egyik legismertebb sorozata, a White Collar ősszel kerül képernyőre egy új műsorral, a brit feldolgozással, a The Choir-rel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása