ByeAlex a 12. az Eurovízió selejtezőjében

2013. március 28. - Jasinka Ádám

 Az Eurovízióra Malmö-ben kisorsolták, hogy az elődöntőben részt vevő országok előadói közül ki hányadikként fog fellépni az elődöntőjében. Magyarország a második elődöntőben szerepel és a sorsoláson a tizenkettes számot húzták, azaz ByeAlex az elődöntőben nézői szemmel jókor fog fellépni az egyik esélyesnek tartott dalt küldő Norvégia előtt.

 Az első elődöntőben a fellépők sorrendje: Austria, Estonia, Slovenia, Croatia, Denmark, Russia, Ukraine, The Netherlands, Montenegro, Lithuania, Belarus, Moldova, Ireland, Cyprus, Belgium és Serbia.

 A második elődöntőben a fellépők sorrendje: Latvia, San Marino, F.Y.R. Macedonia, Azerbaijan, Finland, Malta, Bulgaria, Iceland, Greece, Israel, Armenia, Hungary, Norway, Albania, Georgia, Switzerland és Romania.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása