A Maffiadoktor az AXN-n

2013. február 24. - Jasinka Ádám

 A FOX amerikai csatorna egyik újonc dráma sorozata, Jordana Spiro-val a főszerepben az AXN-en kerül bemutatásra. A sorozat nézettsége nem hozta azt, amilyet a FOX szeretett volna és nem adott teljes évados berendelést a sorozatnak. Az írók a tizenhárom részes The Mob Doctor történetét úgy alakították, hogy az évadban feltett kérdésekre választ adjanak, azaz mini sorozatot írtak.

MOBDOC_S01_EPS_0039.jpg

 Dr. Grace Devlin (Jordana Spiro) rezidens Chicago egyik elit kórházában, a Roosevelt Medical Cen-terben. Átlagon felüli intelligenciájának és magabiztosságának köszönhetően az ország egyik legígé-retesebb sebészorvosaként tartják számon. Ám Grace zűrös családja miatt arra kényszerül, hogy kettős életet éljen. Éjszakánként minden létező törvényt – és talán még a hippokratészi esküt is - megszegve dolgozik a maffiának, hogy visszafizesse öccse szerencsejáték tartozását, miközben barátai és nem utolsósorban féltékeny orvos kollégái előtt próbálja fenntartani a normális élet látszatát.

Premieren március 5-én, kedden, 21.00 órától az AXN tévécsatornán.

Forrás: AXN Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása