Országos premier: Downton Abbey

2013. február 10. - Jasinka Ádám

 Országos televíziós premierként a Story4 mutatja be azt a sorozatot, ami Nagy Britanniában nézettebb, mint az X-faktor, és az Amerikai Egyesült Államokban a Super Bowls-szal egy időben sem csökkent drasztikusan a nézettsége. A mindenki által kedvelt és Golden Globe- és Emmy-díjakkal jutalmazott sorozat, a Downton Abbey a Story4-gyen kerül képernyőre.

 A sorozat első részéről írt kritikában olyan minőségi magaslatokat dícsértem, amiket csak a Sherlock című, szintén brit sorozatot tudott elérni. Mind a színészek, és mind a helyszínek olyan jók, és mesteriek, hogy a néző, jobban mondva én, azonnal beleszerettem. A csatonra a szinkronhangokat nem bízta a véletlenre, és a szintén szinkronszínész Kiss Virág rendezte a magyar szinkront. A főszerepekre olyan hangokat kértek fel, mint Kovács Nóra, aki az Egy rém rendes családban Básti Julit váltotta, a 24-ben Jean Smart (Martha Logan) szinkronhangja volt, de a CSI: New York-i helysznelőkben Sela Ward, vagy éppen az NCIS-ben is szerepelő Jamie Lee Curtis magyar hangja. Szinkronizál még Rosta Sándor, aki az Én kis családom című angol vígjátéktól a 24-gyen át telenovellákig sok színész szinkronhangja. A női vonalat Györgyi Anna, Huszárik Kata és Kiss Virág erősítik, illetve Pásztor Erzsi, aki hasonló korban játszódó sorozatban (Csengetett, mylord?) szinkronizált már. A teljesség igénye nélkül még pár nevet; Széles Tamás és Konrád Antal mind olyan szinkronszínészek, akik remekül játszanak a hangjukkal.

 Szinkronos ajánlókat a Story4 mind a honlapjára, mind a legnagyobb videómegosztó portálra töltött. A sorozatról készültek, a színészekről fotósorozatok, amik a népszerűsítést szolgálják, hiszen ha egy Vouge-ban, vagy más ilyen lapban megjelennek a színészek, az reklám a sorozatnak.

 A Story4 pedig vasárnap este, nyolc órakor adja az egyik legjobb, és szerintem az egyik legjobb sorozatot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása