The Mindy Project - négy rész után

2013. január 25. - Jasinka Ádám

 A The Mindy Project a FOX csatorna egyik új vígjáték sorozata. A FOX a sorozatai minősége ellenére nem tud sok nézőt szerezni a sorozatainak, hiszen a New Girl vagy a Raising Hope sem tud jó nézettséget hozni. Az új sorozatai közül a Ben & Kate, ami szerintem nem vicces, lekerül a képernyőről, és a The Mindy Project a Gordon Ramsay féle Hell's Kitchen új évada utáni idősávban kerül képernyőre.

vlcsnap-2013-01-25-10h28m06s128.png

 A sorozat egy orvosnőről szól, aki az életét úgy képzeli el, mint egy romantikus vígjátékot. Rajongója az ilyen filmeknek, és az életének eseményeit az ilyen filmek részleteihez hasonlítja. A történetek egy kórházban játszódnak, nem orvosi a sorozat, ez csak a háttértörténet. A szereplőkre írják a történeteket.

vlcsnap-2013-01-25-10h27m17s143.png

 A színészek jók, szeretem őket, és nincs baj a színész játékkal, a karakterekkel sem. Az egyik szereplő nem tetszik csak, az új ápoló, Morgan az, aki idegesítő kicsit. Chris Messina beképzelt karaktere, Ed Weeks csajozós szerepe és Mindy Kaling esetlen, szerethető főszereplőnője tetszik.

vlcsnap-2013-01-25-10h28m54s94.png

 A sorozat humora érdekes. Az első részben nevettem, voltak jó poénok, a harmadik, negyedik részben viszont nem volt olyan poén, vagy történet, amin nevettem volna. Jó jelenetek voltak és inkább szerethető sorozat lett, mintsem olyan vígjáték, amin mindig lehet nevetni.

 Egy vígjáték sorozatnál az, hogy nem nevetünk rajta, ugye nem jó, de a sorozat valamiért mégis jó, és a szereplők miatt. Az első részben szerepelt szereplők közül Stephen Tobolowsky-t kiírták a sorozatból, az ő karaktere, az igazgató, vagy osztályvezető nem volt poénos, és a sorozat nem lett jobb, hogy az ő karaktere nincs benne.

 Nem tud jó lenne a The Mindy Project, vagyis olyan jó, hogy nekem tetszen. Valamiért a poénok nem tetszenek, lehet kevés vagy nincs is poén a sorozatban. A szereplők jók, csak a történetek azok, amik inkább egy romantikus vígjáték filmhez hasonlítanak, mintsem egy szituációs komédiához.

Értékelés: Humoros a sorozat, de nem olyan a poén, amit én szeretek. Nevetni nem nevettem a sorozaton, a történetekre, a szereplőkre kerül a hangsúly, és a poénok, amiket írnak nem annyira jók. A színészek viszont tetszenek és a karakterek is ötletesek, de vannak olyan karakterek, akik semmilyenek, nem lesz tőlük humoros a sorozat. A The Mindy Project egy érdekes sorozat, tetszik is, meg nem is, de mivel egy szituációs komédián nevetni szeretne a néző, ezért nem jó a sorozat.

5/10 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása