Malibu Country - Mégsem olyan jó a sorozat?

2012. november 18. - Jasinka Ádám

 A Reba McEntire főszereplésével készült új szitkom első része nagyon tetszett. Sőt, eddig Reba volt az a színész, főleg a sorozata miatt, akivel el lehetett kergetni a TV képernyője elől. A Malibu Country pedig jó választásnak tűnt, mint szórakozás.

malibucounty.png

 Viszont a második rész, nem sok telt el az első rész után és a poénok már nem tűntek annyira viccesnek, alig volt benne poén és én sem nevettem már annyit. A harmadik rész pedig ismét poénhiányos volt, az első vicces akcentus unalomig ismétlése volt az a része az epizódnak amikor elgondolkodtam, hogy mi ez? A kövekező az volt, amikor egy közepes dalt énekeltek a végén, és majdhogynem Glee lett a sorozatból.

malibucountry2_1.png

 Reba anyukája hiába jó karakter, ha elig kap pár sornyi szöveget és azok sem jók annyira, mint az első részben. Reba gyerekei is csak azért szerepeltek a harmadik részben, hogy lássa a néző, ők is szerepelnek a sorozatban, mert poént nem annyira kaptak. A szomszéd hölgy nem is volt vicces, a butuska karakter nem a kedvencem. A lemezkiadó cég igazgatójának titkára az egyik, aki jó a sorozatban Reba anyukája mellett. De ők ketten kevesek ahhoz, hogy jó sorozat legyen a Malibu Country-ból.

 Az énekés a végén elkedvetlenített a sorozattól, nem Reba hangjával van problémám, jól énekel, csak a szám volt olyan középszerű számomra, hogy a Glee-t juttatta eszembe, ott is énekeltek, unalmas számokat, jókat, de akkor is, az se tetszett, lehetett benne bárki popsztár.

Értékelés: Az írók pedig nem brillíroznak, az első rész jó volt, de azóta nem találják a poénokat. Valami hiányzik ebből a sorozatból, lehet, hogy maga a klasszikussága, azaz az egyszerűsége és a sablon poénok miatt nem tetszik már annyira. Nem véletlen akkor, hogy a szitkomok terén az újdonságot várom?

6/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása