Vannak még jó énekesek - X-faktor második válogató

2012. szeptember 14. - Jasinka Ádám

 Az első válogató, lehet egyedül vagyok, nekem tetszett. Voltak olyanok, Zámbó Krisztiánon kívül is, akik szót érdemelnek, hiszen engem vagy a hangszínükkel, megjelenésükkel, vagy szimplán azzal, hogy jól énekelnek, de mégis van valami plusz bennük megvettek. A második adásban sem voltak kevesebben azok, akik nekem tetszettek.

xfaktor1.PNG

 A szokásos jó, néha igazán remek vágások most sem maradtak el. A vicces, béna, közepes és jó produkciók sorban váltották egymást. A gyengébb versenyzőkről nem ejtenék sok szót, inkább kiemelem a jókat, jobbakat. Nem abban a sorrendben, ahogy az adásban szerepeltek, hanem ahogyan eszembe jutnak.

 Először is Meggyes Csaba az, aki tényleg jó volt. Szép hangszínnel és jó énektudással. Úgy tudnám érzékeltetni, hogy hasonló Tarány Tamáshoz az előző évadban. Nem sok a közös bennük, de a megjelenése, egyszerűsége őrá emlékeztet.

 A következő, aki tetszett, és elnézést, hogy nem egy hölggyel kezdtem. Az az érzésem vele kapcsolatban, hogy nem fog bekerülni az élő adásokba, de azért tetszett. A bátyja is jó volt, sőt. Közvetlen, laza és ismét egy nagyon jó hangszínnel. Fóris-Ferenczi Johanna és Fóris-Ferenczi Gábor meg is kapta a továbbjutáshoz szükséges igeneket.

Az utolsó kettő pedig, akik tetszettek, és most elnézést, hogy róluk nem kerül be videó, de nem lenne sok értelme annak, ha pár sor és vagy tíz videó lenne egy bejegyzésben. Az egyikük Kovács László Stone, aki az első X-faktorban és a Való Világ 4-ben is szerepelt, de egyik műsorban sem jutott el az élő részekig. A másikuk pedig Kiss Ernő Zsolt, aki a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol Magyarország Wolf Katival képviselte magát volt háttértánvos és vokalista.

xfaktor.PNG

Értékelés: Ez a rész is jó volt. Nem volt jobb, mint az első, de rosszabb sem. A felhozatal alakul és érdekes, hogy sok a jó férfi. Azt nehéz eldönteni, hogy ők mennyire fiatalok, gondolok itt arra, hogy a huszonöt év alattiak vagy a felettiek lesznek-e többen. Mindenestere a férfiak érdeksebbek hangilag eddig.

7/10

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence és www.rtlklub.hu/most

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása