Jövő héten búcsúzik a Barátok Közt

2012. június 18. - Jasinka Ádám

 A nagysikerű széria, igaz nem a legszebb éveit, nézettségi számait éli, azonban stabil zászlóshajója az RTL Klubnak, idén a szokott július közepi-végi búcsú helyett június végén, azaz egy hónappal korábban köszön el a televíziót nézőktől.

 A széri gyengélkedett június elején, sőt a "konkurens" szappanopera, a Jóban Rosszbantól ki is kapott egy-két alkalommal. Azonban most, hogy a Jóban Rosszban egy részesre csökkent a Barátok Közt két hete a nézettségi toplista élén. Még az m1-en futó erős futball Európa Bajnokságnak sem sikerül beérnie, bár ez sem igaz, hogy csak ennyien nézik, mivel vannak szabadtéri kivetítők, bárok is.

 A széria tehát június 29-én búcsúzik és csak augusztus végén láthatják újra a televízió nézők a Mátyás király tér lakóit újra a képernyőn.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása