A gyanú árnyékában

2012. április 30. - Jasinka Ádám

 Ez lesz az RTL Klub új saját gyártású sorozata, és ha lehet hinni a híreknek, május 14-én 19:05-kor (azaz A széf helyén) kezdődik. Napi sorozat lesz, most pedig részletesen.

 Az ötlet nem saját. Az anyacsatorna, a német RTL egyik saját műsora, mely röviden arról szól, hogy bűneseteket, bűncselekményeket játszatnak el amatőr szereplőkkel. Nagyjából ennyit lehet tudni eddig a sorozatról. Az RTL Klub még nem reklámozza, pedig 15 nap és kezdődik, de biztos tudják mikor kell felkelteni az érdeklődést.

 Mindenesetre engem egy régebbi FOX-os sorozatra emlékeztet ez a széria, nincs egymáshoz közük, de amatőr szereplős, események eljátszása volt már képernyőn. A Beyond Belief - Fact or Fiction (magyarul Rejtélyes igazságok) szintén igaz és fikciós történetek mesélt el, és a műsor végén elárulták, hogy melyik volt igaz és melyik kitaláció. Személy szerint szerettem azt a műsort. Ellenben ez A gyanú árnyékában részben lesz ilyen. Itt egy adásra egy történet fog jutni és nem mindig lesz boldog a végkifejlet.

 Az első részről már került fel részlet az RTL Klub honlapjára http://www.rtlklub.hu/sorozatok/agyanuarnyekaban/cikk/513919.

 Ha valaki kedvet érez arra, hogy szerepeljen ebben a sorozatban, most már tudja, hogy miért megy egy ideje ez a promó.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása