Friderikusz - Legyen Ön is Milliomos!

2011. december 04. - Jasinka Ádám

 Igen, igen. Nem mondom, hogy éreztem, de gondoltam, hogy érdekes figurával fognak előrukkolni. De kezdjük előlről. Én is a Vasárnapi Blikkből értesültem erről. Nagy valószínüséggel a jövő héten vagy megerősítést, vagy cáfolatot kapunk erra a hírre. De addig is csámcsogjunk ezen a Blikk cikken.

Azt állítják, hogy már megköttetődött a szerződés Friderikusz Sándor és az RTLKlub között, valamint a Legyen Ön is Milliomos! kezdetben az RTL2-en lesz képernyőn, jövő tavasszal, majd utána kerül az anyacsatornára, főműsoridőbe.

A másik dolog, amin fennakadt a szemem, az az, hogy a több hete csak sejtés szinten említett "Fábry az MTV-hez megy" hír, pletyka szintre emelkedett. Nagyon úgy néz ki, hogy az RTLKlub, egyik legöregebb műsora, a több mint 10 évet és 250 adást megélt Esti Showder Fábry Sándorral az m1-re költözik. Na szép.

Nem az MTV-vel van bajom, hanem azzal, hogy egy bejáratott műsort, igaz az utóbbi időben (nem is volt adásban) és a régi számait se hozta, de stabilan nézett volt, vesz át az MTV. Mondjuk érthető, saját ötleteik nagyon nincsenek, és a saját műsoraikt, ami saját kútfőből van Magyarország, szeretlek! sikeres csak. Az izraeli minta, Maradj Talpon! Gundel Takács Gáborral zseniális, nem vitatom, de a Hacktion is bukás, a pár százezer nézővel. Az Esti Showder meg egy ismert műsor, így nem lesz nehéz nézőközönséget szerezni. De mindegy. Nem leszólni akartam a köztévét, csak... mindegy.

Összegzés: Még semmi se biztos. Ezek csak pletykák.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása