Majdnem teljesen megújul A Nagy Duett zsűrije

2018. március 23. - Jasinka Ádám

A napokban kezdődött meg A Nagy Duett legújabb évadának reklámkampánya, melynek során lehullt a lepel néhány versenyzőről, és kiderült, hogy Liptai Claudia most először egyedül vezeti majd a showműsort.

anagyduett_zsuri2.png

A Nagy Duett hamarosan induló új szezonjában láthatjuk majd Csobot Adélt, Kollányi Zsuzsit, Marcellinát, Tóth Andit, Wolf Katit, Gergely Róbertet, Gönczi Gábort, Horváth Tamást, Szabó Ádámot és Takács Nikolast is. Azt azonban még nem árulta el a TV2, hogy kiknek az oldalán szállnak versenybe "az év duettpárja" címért.

A műsor idei évadában több változás is lesz a korábbiakhoz képest. A legszembetűnőbb, hogy majdnem teljesen lecserélik a zsűrit. Egyedül csak Kasza Tibor tér vissza, ő az aki A Nagy Duett 2011-es indulása óta tagja az ítészcsapatnak. Az előző két szezonban véleményező Szulák Andrea és Cooky helyére Nagy Adri énekesnő, és Pápai Joci ül.

A zsűri összetétele mellett megváltozik a szavazás menete is. A produkciók alatt a nézők 1-10-ig pontozhatják a párosokat a TV2 Live applikáció segítségével, majd a zsűri is kiosztja pontjait. A két legkevesebb pontot gyűjtő páros közül az esik ki, akire kevesebb voks érkezik a műsor végi extra szavazáson - áll a közleményben.

Fotók: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása