Bréking! Megszűnik az egyik hazai tévécsatorna

2018. február 11. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban több új tévécsatorna is megjelent a magyar piacon, közülük a legutóbbi például kifejezetten az itthon még be nem mutatott sorozatokra fókuszál. A csak kifejezetten külföldi szériákat kínáló tévéadók azonban nem annyira népszerűek, mint a filmcsatornák. Ettől függetlenül mégis hatalmas meglepetés, hogy az egyik ilyen pár hónap múlva megszűnik.

fox_megszunes_the_walking_dead.jpg

A FOX Networks Group által üzemeltetett FOX 2018. április 30. után már nem lesz elérhető Magyarországon - tudta meg a SorozatWiki. A tévéadó 2014 februárjában indult hazánkban és többek között olyan premier szériákat tűzött műsorára mint a The Walking Dead, az Empire, Az Álmosvölgy legendája, A Simpson család legújabb évadai, vagy az Amerikai Horror Story alkotóinak új antológiája, a Viszály.

A megszüntetésnek anyagi okai vannak, de a döntés nem érinti a FOX Networks Group többi csatornáját, a National Geographicot, a Nat Geo Wildot és a Baby TV-t. Azt azonban nem tudni, mi lesz a FOX-on futó sorozatok újabb évadaival, valamint a nemrég elindított FOX+ nevű online videós szolgáltatással.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.02.12. 09:45:40

Azt már lehet tudni, hogy mi lesz az azonf tutó sorozatokkal?

Bár a TWD minősége ennél alacsonyabb még nem volt, de legalább szinkronizálják a Fox csatornára.

Jasinka Ádám 2018.02.12. 10:05:40

@Serrin: Sajnos egyelőre semmit. Rákérdeztem pár dologra, ahogy válaszolnak megírom.
süti beállítások módosítása