Újabb helyen nézhetjük vissza a közönségkedvenc sorozatokat

2018. január 31. - Jasinka Ádám

Február elsején hazánkban is elindul az egyik legnagyobb televíziós vállalat online videós szolgáltatása, melyen keresztül az itthon is népszerű sorozatokat és kritikailag elismert szériákat is visszanézhetjük.

harmasosztas_foxplus.jpg

A FOX+ névre hallgató on-demand szolgáltatást Magyarországon a Fox Networks Group a Magyar Telekommal együttműködésben valósítja meg, így február elsejétől első körben a Telekom Moziklub előfizetői férhetnek majd hozzá a havonta újabb sorozatokkal bővülő kínálathoz. A FOX+ elérhető lesz a set top box-on keresztül, illetve TV GO regisztrációval akár telefonon és tableten is.

Az induló kínálat része lesz többek között a The Walking Dead, az Empire, a Da Vinci démonai, az Így jártam anyátokkal, Az Álmosvölgy legendája, a Légió, a 11.22.63 és a Dr. Chance is. A FOX+ megjelenésével tovább bővül a hazánkban elérhető, magyar nyelvű tartalmat kínáló, fizetős online videós szolgáltatások sora.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása