Így változnak meg hamarosan a TV2 estéi

2017. november 13. - Jasinka Ádám

Az őszi szezon augusztus 28-i indulása óta már több ízben változtatott esti kínálatán a TV2. Az Ázsia Expressz múlt heti bemutatkozásával felvezették a harmadik turnust, amely jövő héten, egy vadonatúj napi műsor érkezésével válik teljessé.

tv2_osz_valtozas_2017_4.jpgNémeth Lajos és Gaál Noémi az Ázsia Expresszben. Fotó: TV2

Az élő adásokkal jelentkező Az 50 milliós játszma november 18-án, szombat este kerül idén utoljára képernyőre. A Majka vezette vetélkedő helyén, november 21-én, 20:35-től egy vadonatúj produkció, az Appra magyar! című interaktív talkshow indul. A nézők véleményére, reakcióira építő produkció keddtől szombatig lesz látható az Ázsia Expressz mögött Liptai Claudia vezetésével.

tv2_osz_valtozas_2017_5.jpg

Az Appra magyar! után az esti Tények következik, majd 22:25-től a külföldi sorozatoké és filmeké a terep. Hétfőn éjjel a Bűnös Chicago, keddenként a Született szobalányok, A múlt fogságában és a Hollow Crown - Koronák harca című szériák epizódjait nézhetjük. Csütörtökön Azurák Csaba, valamint Till Attila portréműsorai után a Hawaii Five-0 premier részei kerülnek adásba. Míg szombatra virradóan a Grimm című misztikus sorozat, és a Briliáns elmék című jogi széria legújabb részeit élvezhetjük.

tv2_osz_valtozas_2017_3.jpgRészlet a Ninja Warrior Hungaryből. Fotó: TV2

Hétköznap délutánonként továbbra is adásban marad 15:45-től A sors útjai, 16:50-től pedig a Kivanc Tatlitug és Tuba Büyüküstün főszereplésével készült Bosszú vagy szerelem. Nem változik a szombati török műsorsáv, A szultána és a Megtört szívek kezdési időpontja sem, ahogyan hétfő esténként 7 órától még hetekig követhetjük a Ninja Warrior Hungary versenyzőinek menetelését is.

November 21-től:
18:00: Tények
19:00: Ázsia Expressz (hétfőnként 19 és 22 óra között: Ninja Warrior Hungary)
20:35: Appra magyar! - A gondolatolvashow
22:00: Tények Extra
22:25-től: Sorozatok, filmek és magazinműsorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása