Olyan műsort indít a TV2, amihez hasonlót talán még senki

2017. november 07. - Jasinka Ádám

Egészen meglepő, a hazai televíziós piacon talán egyedülálló formátumú műsor kerül hamarosan képernyőre a TV2-n. Az élőben jelentkező produkció egyszerre lesz interaktív talkshow és vetélkedő, azaz olyan ötvözet, amivel talán még senki se próbálkozott.

appra_magyar.jpg

A Liptai Claudia vezetésével november 21-én, kedden 20:35-kor induló Appra magyar! - A gondolatolvashow a TV2 saját fejlesztésű műsora lesz, melyben nem csak átbeszélik az esetenként provokatív, pikáns témákat, hanem megkérdezik róluk a nézők véleményét is. A stúdióban pedig minden héten öt sztárvendég versenyez majd egymással azon, hogy melyikőjük találja el gyakrabban, hogy milyen választ adtak a nézők az egyes kérdésekre.

Az Appra magyar! keddtől szombatig lesz látható, és a nézők a TV2 Live alkalmazáson keresztül élőben mondhatják el a véleményüket a kérdésekről. A válaszolók között pedig naponta 1 millió forintot is kisorsolnak majd.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása