Tévés vetélkedő készül az egyik legnépszerűbb magyar játékból

2017. november 06. - Jasinka Ádám

Hosszú idő után most ősszel fordult elő először az, hogy a Dunán (vagy a köztévé mindenkori főadóján) nem került képernyőre naponta jelentkező vetélkedő. Gundel Takács Gábor távozásával és az új kvízmester behozásával csökkenni kezdett az egykori zászlóshajó, a Maradj talpon! nézettsége és a műsor már nem is tért vissza.

honfoglalo_tevemusor.jpg

A köztévé azonban nem marad napi vetélkedő nélkül, és egy olyan ötletet valósítanak meg, amire szerintem nagyon sokan vártak már: tévéműsort készítenek a legnépszerűbb magyar fejlesztésű internetes játékból, a Honfoglalóból. Az M1 "Ma Reggel" című műsorában jelentették be, hogy a Honfoglaló december 25. és 29. között öt különkiadással, ismert emberekkel mutatkozik be a nézőknek.

A műsor január 2-tól, minden hétköznap 19:30-tól lesz látható immáron civil játékosokkal a Duna TV-n. A Honfoglalóban naponta három ember mérkőzik meg egymással feleletválasztós és tippelős kérdésekre jó választ adva azért, hogy minél több magyar megyét megszerezve megnyerjék a napi fordulót. A bejelentéskor azonban nem volt szó arról, hogy ki lesz, vagy egyáltalán, hogy lesz-e műsorvezetője a Honfoglalónak.

Forrás: SorozatWiki

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása