Újabb tévécsatornát indít a TV2

2017. június 14. - Szabó Dániel Szada

Folyamatosan bővül a TV2 Csoport portfóliója, igyekeznek szinte minden műfajban kielégíteni a nézők igényeit. Tavaly például többek között a minőségi külföldi sorozatokkal erősítő Prime rajtolt el olyan tartalmakkal, mint a Gotham, most pedig kiderült, hogy újabb filmcsatorna indítására adott engedélyt a román médiahatóság.  

moziverzumlogo_tv2csoport.jpg

A legelső információk szerint a kérelmet még május végén nyújtotta be a TV2 Csoport, amelyet a román médiahatóság (CNA) tanácstagjai egyhangúan megszavaztak a tegnapi ülésen. Ennek értelmében a Moziverzum névre hallgató filmcsatorna műholdas sugárzása megkezdődhet Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Szerbiában és Horvátországban egyaránt. A kezdő költségvetése 900 ezer euró lesz, amelyet többnyire reklámbevételekből fedeznek majd. 

A Moziverzum programkínálata várhatóan teljes mértékben vásárolt tartalmakból fog állni, így saját gyártású műsorokra egyelőre nem számíthatunk, ugyanakkor igyekeznek minden fontosabb műfajt lefedni vele: az akció- , a vígjáték-, a kaland-, a dráma- és a horrorfilmek kedvelői ugyanúgy megtalálhatják majd a számításaikat vele. 

Forrás: DTV News

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.06.14. 16:44:52

Ez úgy kell a népnek, mint Szulejmánnak egy szakállas nő a hárembe.
süti beállítások módosítása