Május végén új részekkel tér vissza a TV2 vetélkedője

2017. május 08. - Jasinka Ádám

A tavaszi megújulás óta nem első, és vélhetően nem is utolsó alkalommal alakít műsorrendjén a TV2. A Till Attila vezette vadonatúj produkció, az Annyit ésszel, mint erővel! pár adás után megbukott, ezért vették elő az Extrém Activity már leforgatott, második évados epizódjait. Május végén azonban véget ér az Ábel Anita vezetésével látható műsor, a helyére pedig egy régi vetélkedő tér vissza új részekkel.

bumms3premier.jpg

Május 22-én, 19:25-kor indul a Bumm!, a Till Attila nevével fémjelzett vetélkedő harmadik évada. A szabályok változatlanok; a négy fős csapatok akkor nyerhetnek sokat, ha minél több bombát hatástalanítanak. Ehhez pedig az új szezonban is a rossz válaszokhoz tartozó drótokat kell elvágniuk. Az évad egyik újítása, hogy a játékosok az utolsó kérdésig egyszer kérhetik Tilla segítségét, a másik pedig, hogy már nem csak színes por lehet a bombákban.

A Bumm! május végi premierje érdekes döntés, főleg azért, mert az RTL Klubon egy héttel korábban, május 15-én kezd az 1 perc és nyersz! vadonatúj évada.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása