Nem sokáig marad képernyőn az RTL Klub új műsora

2017. május 02. - Jasinka Ádám

Május 2-án debütált az RTL Klubon a tévéadó egyik új saját gyártású realityje, a különleges kísérletnek is felfogható párkereső műsor, a Házasság első látásra. A műsorban négy, vakházasságot kötő pár közös életének első hónapját követhetjük nyomon addig a pontig, amikor is eldöntik, együtt vagy külön folytatják tovább. Ez az új produkció azonban nem lesz sokáig képernyőn.

1percesnyerszs4premier.jpg

A Házasság első látásra első évada ugyanis mindössze csak kilenc epizódból áll, azaz két hét alatt véget is ér. Emiatt május 15-től ismét megváltozik az RTL Klub kínálata és a párkereső műsor helyét átveszi a Sebestyén Balázs vezette, nagy népszerűségnek örvendő ügyességi vetélkedő, az 1 perc és nyersz! új évada. A vetélkedő a Híradó mögött, hétköznap esténként 18:55-től jelentkezik majd az új adásokkal.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.05.02. 23:55:31

Ha már SB-t akarják tolni a retken legalább a Kóddal térjen már vissza, ne ezzel a nézhetetlen baromsággal.

Jasinka Ádám 2017.05.03. 00:07:35

@Slepy: A kód! Tényleg, az de jó műsor volt.

Serrin 2017.05.03. 10:03:16

Nem tudom, hogy a házasságos, vagy balázska a rosszabb-e, de egyike sem nézem.

Miért nem lehet egy kicsit minőségibb egy átlag tvműsor?

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.05.03. 16:14:18

Ez eléggé mókás. :) Elindul, de már vége is. Ennyi erővel lehetett volna heti műsor is. Szombat estére pont elfért volna. Persze az is lehet, hogy annyira gáz lett a műsor, hogy inkább gyorsan szabadulni akarnak tőle.

Jasinka Ádám 2017.05.03. 18:27:46

@desmondwallace: Ez az érzésem nekem, nekünk is, akikkel tanakodtunk. Az eredeti verziók közül majdnem mind, ha jól emlékszem, heti, 6-8 rész, és csak a legutóbbi ausztrál évad volt 29 részes, de az napi és nézték is a vége felé részenként 1,3 millióan és nyert.
süti beállítások módosítása