Két saját műsorral tér vissza a közkedvelt tévés riporter

2017. április 28. - Jasinka Ádám

Kadarkai Endre az egyik olyan riporter, aki mindegyik interjúalanyát őszinte érdeklődéssel és a lehető legfelkészültebben fogadja. A riportjai mentesek az aktuálpolitikától, a bulváros témáktól és tényleg az emberre koncentrál, a pályafutásra, a kulcsmomentumokra, az érzésekre. Arckép című műsora a Zugló Televízió egyik húzó produkciója volt, és 2017. januárjáig, kirúgásáig az Echo TV-n volt látható.

kadarkaiendre.jpg

Sejthető volt, hogy nem hagyják elkallódni, és valamelyik tévécsatorna le fog csapni rá és műsorára. Az viszont elég meglepő, hogy nem valamelyik országos tévéadón, hanem a Story4-en tér vissza, ráadásul rögtön két saját produkcióval.

A már jól ismert portréműsor, az Arckép május 18-án, este 9 órakor debütál a Story4-en, míg a Nemadomfel címet kapó műsorában Kadarkai olyan emberekkel beszélget, akiknek az élete egy ponton összetörhetett volna, de kitartottak és sikerült talpra állniuk. A Nemadomfel május 21-én, vasárnap este fél 7-kor indul a Story4-en.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Story4 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása