Bestseller regényből készült sorozat debütál a Film Cafén

2017. február 21. - Jasinka Ádám

Harlan Coben amerikai író 1995 óta jelenteti meg misztikus és thriller regényeit, és számos díjat, valamint kritikai elismerést tudhat magáénak. Érdekes, hogy az első, regényéből készült filmre egészen 2006-ig várnia kellett. Ekkor debütált ugyanis a Senkinek egy szót se, az azonos című könyve alapján forgatott francia mozifilm. A regény kiadása és moziba kerülése között öt év telt el. Bár ez hosszú időnek tűnhet, mégis eltörpül az író második adaptációjáig eltelt idő mellett.

nincsmasodikeselypremier.jpg

A Nincs több esély 2003-ban került az amerikai könyvesboltok polcaira, hazánkban viszont csak 2014-ben jelent meg magyar fordításban. A regényből készült produkció, amelyet meglepő módon ismét francia közreműködésnek köszönhetünk, a kötet megjelenése után 12 évvel debütált a tévéképernyőkön. A 2015-ös, hat részből álló sorozat tavasszal pedig hozzánk is megérkezik. A Nincs több esély premierje március 14-én, este 8 órakor lesz a Film Café műsorán.

A történet főszereplője Dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) szokásos reggeli teendőit végzi otthonában. Miközben hat hónapos kislányának készít reggelit, a távolban egyszer csak lövések dördülnek, majd Alice előtt elsötétül minden és összeesik. Amikor a kórházban felébred, akkor tudja meg, hogy férjét megölték, a kislányát pedig nem találják sehol. A rendőrség tehetetlen az ügyben, sőt, Alice válik az első számú gyanúsítottá, így a nő kénytelen maga az emberrablók után eredni.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Privát Béla 2017.02.21. 13:47:05

Nagyon megérintett a film, mivel én is életem Párizsban. Mindenkinek ajánlom. dbweb.hu
süti beállítások módosítása