Törökök és rajzfilmek uralják majd a TV2 délutánjait

2017. január 24. - Jasinka Ádám

A TV2 a délutánok királya már elég régóta. Hétköznap a latin-amerikai és török sorozatokkal olyan biztos bázisra tettek szert, amelyre lehet és érdemes is építeni. Hétvégente ritkán volt szerencséjük, de ez hamarosan megváltozhat. E héttől ugyanis egy török sorozattal mennek neki a Duna zászlóshajójának, Borbás Marcsi gasztrobarangolójának, vasárnap pedig egészen meglepő módon rajzfilmsorozatokkal nyernék meg a tévézőket.

mesedelutantorokok.jpg

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az egy éve minden hétköznap délután új résszel jelentkező Megtört szívek január 23-tól már csak hetente egyszer, szombat délutánonként 16:50-től kerül képernyőre. A helyére a Fatmagül érkezett, így nem szakadt meg a törökök folytonossága. Nagyon érdekes lesz majd látni, mire megy a Megtört szívek a félmillió nézővel rendelkező Gasztroangyal ellen.

A TV2-nél azonban nem csak a szombat délutánt alakítják át. Február 5-től ugyanis már nem egész estés filmek, hanem animációs tartalmak vezetik fel a vasárnapi Tényeket. A Gyilkos sorok továbbra is képernyőn marad, utána viszont Mesedélután keretében hetente egy Tom és Jerry-film, egy Maci Laci és egy Hupikék törpikék epizód kerül majd adásba. Ez mindenképpen merész és bátor lépés, kíváncsian várom, mi sül ki belőle.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása