Borzongató kínálattal hozza ránk idén a frászt a Viasat

2017. január 02. - Jasinka Ádám

Decemberben debütált a VIASAT6 műsorán a Grimm és a Vikingek új évada, most pedig újabb szériákkal egészül majd ki a Viasat férfias tévéadójának kínálata. Egyelőre még nem tudunk egyikkel kapcsolatban sem pontos premierdátumot közölni, de az talán bizonyos, hogy pár az év elején képernyő kerül közülük.

viasat6premierek_1.jpg

Újdonságként érkezik a Damien: A sátán kegyeltje című horrorsorozat, mely az 1976-os Ómen nyomán készült. A történet főszereplője a filmből megismert Damien, aki már nem kisgyerek, hanem egy harmincéves, háborús fotós. Már nem emlékszik sátáni múltjára, és egészen normális emberként éli életét, amikor is valami történik, és ráeszmél, hogy ő az Antikrisztus. Ez pedig felborítja megszokott mindennapjait. A címszereplőt Bradley James játssza, az egyik visszatérő karaktert pedig a The Walking Dead Herselje, Scott Wilson alakítja. A sorozat 2016-ban debütált a tengerentúlon, és csak egy évadot, tíz részt élt meg.

Szintén friss sorozat lesz a sokak szerint egyik legjobb és legelvetemültebb komédia, a You're the Worst, amely a VIASAT6 műsorára Gázos páros címmel érkezik. A történet középpontjában két elképesztően rossz természetű ember áll, akik az évek során nem kevés lelki sérülést szereztek, emiatt sem randiznak úgy igazán. Az élet azonban összehozza őket, és a Gázos páros az ő párkapcsolatuk alakulásáról szól. Ennek köszönhetően meglehetősen szokatlan humorra számíthatunk. A főszereplőket Chris Geere és Aya Cash alakítják már 2014 óta. A három évad alatt 36 részt forgattak, és készül a folytatás.

viasat6premierek_2.jpg

A harmadik új sorozat a Mexifornia (Bordertown) egy ötletes alapfelállású animációs sorozat, mely két, egymás mellett élő család életét mutatja be - némi csavarral. Az egyik család feje egy amerikai határőr, a másik családfő pedig egy bevándorló, aki 10 éve él már az Egyesült Államokban. A sorozat egyik producere a Family Guy-t is jegyző Seth MacFarlane, a készítő pedig a Family Guy-on szinkronhangként és íróként is dolgozó Mark Hentemann. A Mexifornia tavaly mutatkozott be, de nem lett igazán sikeres, így csak tizenhárom részt, azaz egy évadot láthatunk majd mi is belőle.

Az újdonságokon felül új évaddal jelentkezik majd az Amerikai Horror Story, a Z, mint zombi és a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet, valamint a VIASAT6-on is képernyőre kerül az RTL2-n már futott Terra Nova - Az új világ. A sorozatok mellett pedig filmsorozatok is adásba kerülnek; jönnek a Végső állomás, a Skorpiókirály, valamint az Amerikai pite mozik is. A kínálat ajánlóját a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

A képek forrása: allmagnews.com, tv-shows.prettyfamous.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása