Decemberben folytatódik a Kuzey Güney - Tűz és víz

2016. december 02. - Jasinka Ádám

A Törökországban 2011 és 2013 között futott sorozat, a Kuzey Güney - Tűz és víz kalandos, sokszor megszakított hazai pályafutásáról már többször is írtam, legutóbb pont az Izaura TV indulása kapcsán. Még augusztusban azt a választ kaptam a TV2-től, hogy a Kuzey Güney az első évad ismétlése után kerül képernyőre, és most érkeztünk el oda, hogy tényként számolhatok be arról, valóban megérkezik a szerelmesek történetének folytatása.

Az eredetileg 40, idehaza 107 részből álló első évad december 19-én fejeződik be az Izaura TV-n, és a rá következő nap, azaz december 20-án már el is indul a megszokott este nyolc órai kezdéssel a Kuzey Güney - Tűz és víz második szezonja. Mivel a 2012-ben indult évad, mely egyben az utolsó felvonás is, szintén 40 részből áll, ezért újfent több mint 100 hazai epizódra számíthatunk.

kuzeyguneymasodikevad.jpgTovábbi premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Ha érdekelnek a magyar szinkronnal adott török sorozatok, lájkolj minket.

 

A kép forrása: YouTube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása