Parádés szereposztással kezd új sorozatba az RTL

2016. szeptember 16. - Jasinka Ádám

 A hazai tévéadók az elmúlt években igazán elkényeztették a sorozatok rajongóit, hiszen a legkülönfélébb témájú és hangvételű szériákat gyártották mondhatni, világszínvonalon. Láthattunk a szabadságharc alatt játszódó történelmi, kosztümös produkciót, nyarat idéző tinikalandot, bűnüggyel kevert, valamint párkapcsolati drámát, és bevezettek minket a színházak rejtelmes világába is. Ezek nem csak minőségi szériák voltak, hanem szerencsére a többségüket nézték is annyian, hogy megérje elkészíteni a folytatást. Ahogyan pedig az sejthető volt, ha egy üzlet beindul, akkor nem lesz megállás.

rtlklubujsorozatcsujaimre.jpg

 Az RTL Klub ugyan pár éve sikertelenül próbálkozott a Casinoval, de tavaly év végén és idén év elején olyat villantottak a Válótársakkal, hogy már-már értelemszerű volt, hogy nem fognak megelégedni csak egy saját gyártású heti sorozattal, ha a nézők részéről ilyen nagy igény van irántuk. A párkapcsolati válságban levő férfiakról szóló - szerintem mesterien jó sorozat - után egy sokkal könnyedebb hangvételű történet felé veszi az irányt a piacvezető tévéadó. A mi kis falunk a ContentLab and Factory által, egy szlovák széria alapján fejlesztett produkció lesz, melyben egy kis falu mulatságos hétköznapjait követhetjük majd nyomon.

 A falu lakói között megtalálunk egy ügyeskedő polgármestert és kultúrharcos asszisztensét, egy testépítő papot, egy szexi kocsmárost, egy féleszű rendőrt, egy rezignált körzeti orvost és egy playboy fociedzőt is. Az újraválasztásáért induló polgármestert Csuja Imre alakítja, az állatorvost Reviczky Gábor formálja meg, a rendőrt Szabó Győző, a polgármester-jelöltet Bánki Gergő, míg az édesanyját Udvaros Dorottya játssza majd. Mellettük pedig láthatjuk még többek között Bata Évát és a Csak színház és más semmi egyik szereplőjét alakító Lovas Rozit is, valamint Lengyel Tamást is.

 A mi kis falunk forgatása már javásban zajlik, így egyelőre több konkrétumot, pláne a premier időpontját még nem tudjuk. Az viszont kiderült, hogy a rendező Kapitány Iván (Üvegtigris, Beugró, Mindenből egy van) lesz, aki a Válótársak második évadának producere is egyben. Az operatőri munkát B. Marton Frigyes (Tűzvonalban), míg a gyártást Hámori Barbara (ContentLab and Factory) vezeti.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.09.16. 22:22:12

Az egyik író pedig Kormos Anett

Jasinka Ádám 2016.09.16. 22:26:24

@Flankerr: Az RTL egyelőre nem kommunikálja még a stábot. Tudom, hogy Anett is az írók között van a kiadott brossúrában, de az csak a pilotra vonatkozik, amit lehet hogy újraforgatnak.
süti beállítások módosítása