Ismert tévés lesz Harsányi Levente új partnere

2016. augusztus 14. - Jasinka Ádám

 A Magyarország, szeretlek! a köztévé 2011-es megújulása óta az MTVA egyik meghatározó saját gyártása, amelynek ugyan voltak az ideinél és főként a tavaly őszinél jobb szezonjai is, de ha nincs ellene képernyőn kereskedelmi adón showműsor, akkor a vasárnap esték egyik királyának számít. A több mint öt évig Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő nevével fémjelzett produkció életében idén állt be éles váltás, és került a csapatkapitányi pozícióba Tatár Csilla és Harsányi Levente. Ősszel pedig újból változtat a műsor, és nem csak, hogy új embert láthatunk majd a piros csapat élén, hanem frissül is a játékfelhozatal.

 Nemrég derült ki, hogy Tatár Csilla kiszáll a műsorból, hogy kisgyermekével többet tudjon foglalkozni, és hogy kellőképpen felkészülhessen majd A Dal 2017-re, melynek a tavalyihoz hasonlóan szintén ő lesz az egyik házigazdája. A Dunánál pedig megindult a casting és most hozta le a Bors, hogy az augusztus 28-án visszatérő Magyarország, szeretlek! új csapatkapitánya az a Kraszkó Zita lesz, aki nem csak a köztévé nézőinek, hanem Harsányi Leventének sem ismeretlen, hiszen vele vezeti idén párban a Balatoni Nyár című műsort.

magyarorszagszeretlekujcsk.png

A képek forrása: hirado.hu, lajkmagazin.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása