Itt vannak a Végzetes bizonyíték című sorozat magyar hangjai

2016. április 06. - Jasinka Ádám

 A TV2-n a Sherlock és Watson felvezetésével debütál majd április 19-én este a Végzetes bizonyíték (Reckless) című jogi sorozat, mely 2014 nyarán futott az amerikai CBS-en, és melynek első epizódját az a Catherine Hardwicke rendezte, aki a Tizenhárom és az Alkonyat-sorozat legelső filmjét is rendezőként jegyzi. A sorozat az alacsony nézettség miatt nem kapott második szezonos berendelést, így a képernyőre került 13 rész jelenti a teljes szériát. Ez persze - nem győzőm hangsúlyozni - egyáltalán nem jelenti azt egyenes ágon egy első évados kaszánál sem, hogy rossz lenne a minőség, csak valamiért nem talált be a nézőknél.

vegzetesbizonyitekszinkron.jpg

 A Végzetes bizonyíték története szerint Charleston városa nyugodt hely látszatát kelti, azonban a felszín alatt közel sem ennyire békés az állapot. A város rendőrsége ugyanis korrupt, és sokan rettegésben élnek emiatt. Egy gyilkossági ügy kapcsán Charlestont hamarosan egy szexbootrány hozza lázba, a főszereplő fiatal ügyvédnő, Jamie Sawyer pedig a frissen kinevezett főügyvéddel, Roy Rayder-rel találja szemben magát. A két központi figurát alakító színészt én bevallom, nem igazán ismerem, ezért elsősorban az egyik mellékszereplőt emelném ki, aki nagyon sokáig a CSI: Miami helyszínelők állandó tagja volt, de szerintem sokan a Magic Mike-ból ismerik úgy igazán. A magyar hangját most nem a vetkőzős filmből, hanem a CSI-ból kapja, így ismét Crespo Rodrigo szólaltatja majd meg Adam Rodríguez-t.

 A két főszereplő habár számomra kevésbé ismert, a szinkronhangjaikat adó színészek már koránt sem. Cam Gigandet magyar hangja Szabó Máté lesz, míg Anna Wood-ot a mostanában a Megtört szívek Dilarajaként brillírozó Horváth Lili szinkronizálja majd. A sorozatban rajtuk kívűl hallhatjuk majd többek között Mahó Andreát és Timkó Esztert is, akiknek én kifejezetten örülök, mert Horváth Lilivel egyetemben kevesebbet halljuk őket sorozatban, mint amennyit szerintem kellene. A Végzetes bizonyíték szinkronrendezője a TV2-nek legutóbb például a Hősök: Újjászületést is készítő Zentai Mária. Köszönet a stáblistáért a TV2-nek!

Végzetes bizonyíték (Reckless)

Anna Wood (Jamie) - Horváth Lili
Cam Gigandet (Roy) - Szabó Máté
Gregory Harrison (Dec) - Jakab Csaba
Georgina Haig (Lee Anne) - Mahó Andrea
Michael Gladis (Knox) - Baráth Attila
Shawn Hatosy (Terry) - Moser Károly
Adam Rodríguez (Preston) - Crespo Rodrigo
Kim Wayans (Vi) - Timkó Eszter

Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa
Hangmérnök: Salgai Róbert
Gyártásvezető: Gyarmati Zsolt
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

A történet forrása: TV2 Sajtószoba
A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása