Ők lesznek a Laura rejtélyei című sorozat magyar hangjai

2015. szeptember 30. - Jasinka Ádám

 A köztévére idén ősszel rengeteg újdonság érkezik, köztük visszatérő saját gyártásokkal, új produkciókkal és persze számos külföldi sorozattal. Ez utóbbiak azért is érdekesek, mert láthatóan, ha jól választják ki őket, akkor a Duna TV is képes napi szinten félmillió, de akár több tévézőt is a képernyők elé ültetni. A főadóra egyelőre csak egy új, külföldi sorozat érkezik, mégpedig az NBC nevű amerikai tévéadó tavalyi krimije, az idén második szezonját kezdő The Mysteries of Laura.

laurarejtelyeiszinkron.jpeg

 A sorozat egy olyan nyomozónőről szól, akinek egyszerre kell menedzselnie a saját életét; foglalkoznia a gyerekekkel és a lehető legjobban kell a munkáját is végeznie. A második évadra a családi történetszál a háttérbe szorul és a krimié lesz a főszerep, viszont ha bejön a Duna TV-nek ez a sorozat, akkor lesz muníciója, ugyanis az első etap 22 részes. A sorozat egyébként egy spanyol széria (a Los misterios de Laura) amerikai remake-je.

 A Laura rejtélyei címszereplőjét a Will és Grace női főszereplőjét is alakító Debra Messing játssza, akit szerintem sok magyar néző is ismerhet. A magyar hangja azonban nem Urbán Andrea lesz, aki a kultikus vígjátéksorozatban szinkronizálta a színésznőt, hanem Kéri Kitty, aki a korábban az M1-en futó Smash - Kasszasiker című zenés drámában kölcsönözte a hangját Debra Messingnek. A Laura rejtélyeinek premieridőpontja egyelőre még nem ismert pontosan, de nagy valószínűséggel a finálézó Szívek doktora helyére kerül, azaz kedd esténként lehet majd adásban.

Laura rejtélyei (The Mysteries of Laura)

Debra Messing - Kéri Kitty
Josh Lucas - Viczián Ottó
Laz Alonso - Papp Dániel
Janina Gavankar - Pálmai Anna

Magyar szöveg: Heiszenberger Éva
Szinkronrendező: Ambrus Zsuzsa

Forrás: MTVA
A kép forrása: mediaklikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása