Vadonatúj sorozatok érkeznek a Duna TV-re

2015. szeptember 05. - Jasinka Ádám

 A köztévé első számú adójának őszi kínálatáról és néhány új, valamint visszatérő műsorának premieridőpontjáról már itt írtam, azonban ahogy sejthető volt, koránt sem csak ennyi tartalom kerül képernyőre a Duna TV-n. A saját gyártások mellett továbbra is láthatunk majd Oscar-díjas alkotásokat, szórakoztató filmeket és a régi, kedvelt sorozatok mellett bemutatkoznak új szériák, új évadok is.

 Az egyik premier az NBC nevű amerikai tévéadón tavaly debütált The Mysteries of Laura lesz, amely ugyan nem hozott kiemelkedő nézettséget, de a jó átlaga miatt megkapta a második évados berendelést, szóval ha a magyar nézők tetszését is elnyerik Laura rejtélyei, akkor lesz muníciója a köztévének. A sorozat főszereplője Debra Messing egy olyan nyomozónőt alakít, akinek nem csak munkájában, hanem otthon is helyt kell állnia.

laurarejtelyei.jpg

 A Duna TV másik újdonsága a Bosszú című sorozat befejező, negyedik szezonja lesz és ez mindenképpen egy meglepő döntés. A Bosszú ugyanis nem tartozott a köztévé legnézettebb tartalmai közé és most úgy kerül majd képernyőre a fő adón, hogy az első kettő után a harmadik évadát már nem az M1-en, hanem az M2-n vetítették. A Laura rejtélyei és a Bosszú majd a két finálézó széria, a J.A.G. - Becsületbeli ügyek és a Szívek doktora helyére kerül, de egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hogyan is váltják egymást, azaz melyik sorozat kerül a J.A.G. és melyik a Szívek doktora műsorsávjába.

 A harmadik premier a Bosszúhoz hasonlóan szintén évadpremier lesz, ugyanis jön A muskétások második etapja is. A sorozatból jelenleg vasárnap délutánonként az első évad ismétléseit láthatják a nézők, a finálé után azonban érkezni fognak a Magyarországon még le nem adott, új epizódok.

 A Duna TV-re ezeken felül, igaz csak 2016-ban, de érkezni fog többek között a Brown atya és a Cédrusliget harmadik évada, valamint visszatér Don Matteo is, viszont ez nem azt jelenti, hogy már az év elején adásba is kerülnek ezek a sorozatok. A Duna TV mellett a Petőfi TV-n is nézhetünk újdonságokat, mivel szeptember 14-én kezd a Gyilkosság harmadik szezonja, valamint már adják a Családom és egyéb emberfajták második etapját. A köztévére jön majd még sokak kedvenc politikai drámája, a Kevin Spacey főszereplésével készült House of Cards is, azonban a Kártyavár premierjét egyelőre még homály fedi.

Forrás: Desmond Wallace, mediaklikk.hu
A kép forrása: nypost.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása