Hírek

2013. június 07. - Jasinka Ádám
  • A Gyilkos elmék két szereplője, Kristin Vangsness és Joe Mantegna fekete-fehér vígjáték filmet forgatnak egy olyan színdarab alapján, amiben együtt játszanak. Azonban a befejezéshez még kell egy kis pénz, és ők is beállnak a Kickstarter-sorba: a rajongók, ha akarnak adhatnak nekik pénzt, mint ahogy tették a Veronica Mars-filmnél, vagy Zach Braf filmjénél is.
  • A Sundance Channel berendelte sorozatnak a Dream School-t. A hat részes reality esélyt ad olyan középiskolai tanulóknak, akik lemorzsolódtak, hogy olyan iskolába járjanak aminek a tanári kar neves emberek alkotják. A sorozat eredetije egy angol sorozat, amit Jamie Oliver talált ki, aki 50 Cent-tel együtt közreműködik ebben a sorozatban is.
  • Az HBO elkaszálta az Eastbound & Down című sorozatot.
  • USA-nézettség szerda: Az ismétléseket nem nézzük. A nap legnézettebb műsora a MasterChef (5,04M, 18-49: 2.1) lett mind a két korosztályban. A két résszel képernyőn levő főzős reality első része a műsorsávját a célközönségnél nyerte, mivel a teljes lakosságban az NBC-s Dateline (5,24M, 18-49: 1.1) lett az első. A The American Baking Challenge (4,73M, 18-49: 1.1) közepes nézettséget hoz. A Family Tools (3,44M, 18-49: 0.9) nézettsége beállni látszik, viszont kevesebben nézik, mint a felvezető The Middle és az utána levő Modern Family ismétlést. A How to Live with Yourt Parents (3,86M, 18-49:) a teljes lakosságban közepesen hoz, a célközönségben viszont jól tartja meg a Modern Family nézőit. Az ABC-s The Lookout (3,83M, 18-49: 1.1) nézettsége alacsony.
  • Az FX elkaszálta a Brand X with Russel Brand-et, de a főszereplőnek adott egy új sorozatot, ami olyasmi lehet, mint az HBO-s Curb Your Enthusiasm, azaz magát alakítja egy kitalált történetben.
  • A Comedy Central sorozatában, a Drunk History-ban vendégszerepelni fog: Jack Black, Jake Johnson (New Girl - Nick), Winona Ryder, Bradley Withford, Owen Wilson. A teljes listát itt olvashatod.
  • A Showtime berendelte a Nurse Jackie hatodik évadát.
  • LeAnn Rimes vendégszerepel Charlie Sheen sorozatában, az Anger Management-ben.
  • Az FXX első sorozatberendelése a Chozen című animációs sorozat. A készítők között olyanok vannak, akik dolgoznak az Eastbound & Down-on vagy az Archer-en.
  • A CBS bekérte a kanadai vígjáték sorozatnak, a Taxi-22-nek az adaptációját, aminek a producere James Gandolfini lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása