Nagy nyári sorozatmaraton indul a jövő héten

2018. május 20. - Jasinka Ádám

Május 21-től kezdődően minden hétköznap este látható lesz az RTL Spike műsorán az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozata, a The Walking Dead. A népszerű horrorszéria 2014 februárjában, a magyar FOX csatornával együtt indult el hazánkban, és a legutóbbi évadok már az amerikai premierrel egy időben magyar szinkronnal kerültek adásba. A FOX azonban április 30-án megszűnt, a The Walking Dead pedig új csatornára költözik.

the_walking_dead_maraton.jpgFotó: RedLemon

Április végén derült ki, hogy a széria a Viacom által működtetett RTL Spike-ra kerül, és nem csak az új évadokat, hanem a régi, már hazánkban bemutatott epizódokat is láthatja a közönség. Nemrég pedig bejelentették, hogy egy nagy nyári maraton keretében az ősszel érkező folytatás előtt a The Walking Dead eddigi összes, nyolc évfolyamát, mind a 115 epizódot levetítik.

Május 21-től kezdve, minden hétköznap 22 órától a The Walking Dead epizódjait sugározza majd a tévéadó. Ősszel pedig, az amerikai premierrel egy időben magyar nyelven is nézhetjük a sorozat legújabb részeit az RTL Spike-on.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása