Új, nagyszabású showműsor érkezhet a Sztárban Sztár helyére?

2018. május 10. - Jasinka Ádám

Ahogy az elmúlt két évben, idén is a Media Hungaryre időzítette legnagyobb bejelentéseit a TV2 Csoport. A május elején megrendezésre került konferencián árulták el többek között azt, hogy idén négy új tévéadót indítanak, valamint hogy elkészítik a Korhatáros szerelem, a Kovács Patrícia és Kovács Tamás főszereplésével készült saját gyártású romantikus komédiájuk folytatását.

csak_show_es_mas_semmi_promo.jpg

Ezek mellett pedig bejelentették azt is, hogy egy vadonatúj showműsor érkezik a TV2-re. A Csak show és más semmi címet kapó látványos műsorban a sztároknak olyan színpadi produkciókat kell betanulniuk, amiket korábban sosem próbáltak. Ez lehet akár akrobata előadás, tánc, bűvész show vagy sportteljesítmény, egy a lényeg, hogy saját határaikat túllépve egy számukra idegen terepen kell lenyűgözniük a közönséget.

A műsor eredetije az I Can Do That, és egyfajta ötvözete a tehetségmutató és ismert embereket versenyeztető showműsoroknak (mint A Nagy Duett vagy a Sztárban Sztár), csak ebben a sztárok partnerei civil emberek lesznek. A TV2 pedig már várja is azok jelentkezését, akik különleges, egyedi produkcióikat egy ismert emberrel közösen is színpadra állítanák. A Csak show és más semmi a tervek szerint ősszel lesz látható és előfordulhat, hogy a Sztárban Sztár helyett kerül majd adásba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása