Retró-, film- és sportcsatornákat indít idén a TV2 Csoport

2018. május 08. - Jasinka Ádám

Két évvel ezelőtt, 2016 nyarán kezdett bele nagyszabású kábelportfólió-fejlesztésébe a TV2 Csoport. Az addig létező tévéadók (FEM3, PRO4 és SuperTV2) közül kettőt teljesen átpozicionáltak és átneveztek, majd hónapról hónapra újabb tévéadókat indítottak. A jelenleg tíz kábelcsatornából a Mozi+, valamint a romantikus tartalmakat, köztük számos török és régi szériát is vetítő Izaura TV a legsikeresebb.

harmasosztas_tv2csoport.jpg

A május 8. és 9. között megrendezésre kerülő Media Hungary elnevezésű konferencián a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor több bejelentést is tett, melyek közül talán a legnagyobb horderejű a csatornabővítés újabb fázisa volt. Fischer ugyanis elárulta, hogy idén négy újabb tévéadót indítanak, így a TV2 Csoport portfóliója év végére 15 elemből áll majd.

A Spíler TV pár hónapja megtörtént névváltozása Spíler1 TV-re előrevetítette, hogy újabb sportcsatornákkal bővül a hazai televíziós piac. Ma pedig biztossá vált, hogy érkezik a Spíler2 TV és a Spíler3 TV is, melyeken több más mellett a spanyol és az olasz futballbajnokság, a La Liga és a Serie A mérkőzései lesznek láthatóak ősztől.

tv2_csoport_ujcsatornak_2018_1.jpg

A harmadik új tévéadó a nosztalgiára vágyó nézők igényeit elégítheti ki. A Jocky TV névre keresztelt új sorozatcsatornán a már jól ismert közönségkedvenc szériákat nézhetik újra a retró szerelmesei. Érkezik a Dallas, a Columbo, az Álomhajó, A hegyi doktor, a Brown atya és az Álom és szerelem. A Jocky TV csatornahangja az ajánló alapján Csankó Zoltán lesz, aki a Dallasban Bobby magyar hangja volt.

Idén indul a már tavaly nyáron belebegtetett második filmcsatorna, a Moziverzum, melyen a Mozi+ kínálatához hasonlóan megtalálhatóak lesznek sikerfilmek, klasszikusok és díjnyertes alkotások is. A Moziverzumon látható lesz többek között a Páncélba zárt szellem, az X-Men - Apokalipszis, a Transformers - Az utolsó lovag, a Szövetségesek, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, a Baywatch, A Viszkis és a Sokkal több, mint testőr is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.05.08. 23:31:59

A La Liga komoly húzás, ám nem értem miért kell második filmcsatorna, miiért nem a Mozi+-ra jönnek ezek az új filmek.
és: Jocky TV....... :D :D :D :D: D: D: D: D XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása