Meglepetés zsűri értékelt és eldőlt, kik jutottak a Konyhafőnök döntő hetébe

2018. április 28. - Jasinka Ádám

Az RTL Klubra idén tavasszal ötödik alkalommal tért vissza civil versenyzőkkel a Konyhafőnök, a 2014-ben indult és azóta mondhatni töretlen sikerrel futó gasztroreality. A március 26-án indult új évfolyam pedig hamarosan véget ér, ugyanis április 27-én este kiderült, mely hat versenyző jutott be a jövő hétfőn kezdődő végjátékba.

akonyhafonok_2018_dontohete2.jpgA vendégzsűri (fotó: RTL Klub)

A középdöntő utolsó napja nem csak a döntőbe jutás tétje miatt volt különleges, hanem azért is, mert a második feladat után egy meglepetés várta versenyzőket. Az elkészült ételeket ugyanis egy meghívott vendégekből álló zsűri értékelte. Erre az alkalomra visszatért a konyhába a műsor egyik első ítésze, Vajda Pierre, a Konyhafőnök egykori versenyzője, később zsűritagja és jelenleg a Reggeli egyik házigazdája, Wossala Rozina, Zsidai Roy étteremtulajdonos, valamint Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója, az első magyar Michelin-csillagos étterem tulajdonosa.

akonyhafonok_2018_dontohete.jpgA döntősök (fotó: RTL Klub)

Az értékelésük alapján pedig az adás végére eldőlt, mely hat versenyző küzdhet meg egymással az április 30-án kezdődő "döntő hetében". A Konyhafőnök a hosszú hétvégén, így a munka ünnepén is látható lesz a Híradó után. A május 4-i, péntek esti fináléba jutásért és a 10 millió forintért Böröcz Zsófi, Bencsik Emerencia, Kalmár Dóra, Men Sovanara Sovi, Meczker Tomi és Hódosi Máté főz majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása