Máris megvan, ki veszi át a távozó RTL Klubos műsorvezető helyét

2018. április 21. - Jasinka Ádám

Pénteken érkezett a hír, miszerint abbahagyja a tévézést és saját vállalkozásával foglalkozik tovább az RTL Klub műsorvezetője, aki közel 15 évet dolgozott a csatornánál. D. Tóth András készített riportokat, szerepelt a Barátok köztben, vezette a Fél Kettőt és a Híradót is, mostanában azonban a Fókusz házigazdájaként láthatták őt a nézők.

fokusz_tokar_tamas.jpgTokár Tamás (fotó: RTL Klub/Mikófalvy Lajos)

A jelenleg hétköznap délutánonként jelentkező napi magazin így hamarosan megújult műsorvezető-felállással lesz látható. Pénteken még nem lehetett tudni, ki és mikor érkezik D. Tóth András helyére, ma este azonban bejelentette az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága, hogy Fókusz és a Fókusz Plusz új házigazdája és Barabás Éva műsorvezetőtársa Tokár Tamás lesz.

A 32 éves Tokár Tamás fiatal kora ellenére komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik: dolgozott többek a VIVA TV-nél, készített műsort a VIASAT3-nak, forgatott videós anyagokat az Index.hu számára is, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban.

„Mindig nagy izgalom útjára indítani a képernyőn valakit egy ilyen nagymúltú műsorban. Tamás egy hosszú kiválasztási folyamaton ment át, de most jön a legnehezebb: el kell fogadtatnia magát a nézőkkel is” - mondta Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.
Tokár Tamást először április 28-án, szombat este láthatják a tévézők a Fókusz Pluszban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F1őr 2018.04.22. 11:23:09

"A 32 éves Tokár Tamás fiatal kora ellenére KOMOLY SZAKMAI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK: dolgozott többek a VIVA TV-nél, készített műsort a VIASAT3-nak, forgatott videós anyagokat az Index.hu számára is, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban."

:-)))))

Raven1975 2018.04.26. 14:55:00

Sok sikert az RTL Klubnál.
süti beállítások módosítása