Többen is távoznak a HírTV-től, átalakulhatnak és megszűnnek műsorok

2018. április 19. - Jasinka Ádám

Magyarország első hírtelevíziója, a HírTV kedden közleményben jelentette be, hogy több munkatársuk is távozik, és az elmúlt napokban több népszerű műsorról, és műsorvezetőről is kiderült, láthatóak lesznek-e a továbbiakban is a csatornán.

hirtv_megszuno_musorok_tavozasok_alinda.jpgVeiszer Alinda (fotó: HírTV)

A csoportos létszám-leépítésre a televízió "hosszú távú, hatékony működésének fenntartása érdekében" van szükség - számolt be az Index. A lap megtudta azt is, hogy elbocsájtották a HírTV-től a Lapzárta és a Newsroom műsorvezetőjét, Szöllősi Györgyit, M. Kiss Csabát, Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőt, Pataky Enikőt és Veiszer Alindát is, aki saját nevével fémjelzett riportműsorának házigazdája.

A leépítésekkel párhuzamosan megszűnnek és átalakulnak HírTV-s műsorok. A Kreatív írta meg, hogy nem tér már vissza a képernyőre két hírháttér műsor, a Newsroom és a Lapzárta, május végéig lesz látható az Alinda, a Főszerkesztők Klubja és a Csörte más formában fog tovább működni, míg a Kálmán Olga vezette Egyenesen és Csintalan Sándor betelefonálós műsora, a Tantusz több adásidőt kap majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubk 2018.04.19. 13:19:25

A mindenható piac és az azt működtető pénzügyi ember(ek) döntöttek - amire nincs igény, azt racionalizálják

zokogjatok 2018.04.19. 14:13:40

Kálmánolga régebben jobb volt, mostanra kb. olyan mintha itt olvasná random ballibek hozzászólásait.
süti beállítások módosítása